Stappenplan

1

Oriënterend gesprek inplannen

Je mag mij een email sturen (gea.takken@gmail.com) of even bellen (0318 52 33 49). Je kunt ook een formulier gebruiken op mijn website (onder menu knop 'Contact')

2

Intake

Na het oriëntatiegesprek kunnen we een afspraak maken voor een intake. De intake gaat naar aanleiding van een vragenlijst. Als je dat prettig vindt, kan ik deze lijst van te voren mailen zodat je deze in alle rust thuis al kunt invullen. Maar het invullen kunnen we ook samen doen tijdens de eerste afspraak.

3

Behandelplan opstellen

Na de intake stellen we samen behandeldoelen en een behandelplan op, we bespreken de mogelijkheden en kijken wat het beste bij je past. Meestal is dat een combinatie van methodes.

4

Behandeltraject

Tijdens het behandeltraject zullen we regelmatig evalueren en waar nodig bijstellen. Dat kan ook heel kort aan het begin van elke afspraak. Net wat jij prettiger vindt.

5

Afronding

Wanneer de behandeldoelen zijn bereikt nemen we afscheid van elkaar, verschillende verzekeraars vergoeden (delen) van de kosten doorgaans vanuit de aanvullende verzekering. 

Soms wordt vergoed onder het kopje 'psychologische hulp' en soms onder 'alternatieve geneeswijze'. Informeer hiervoor bij je eigen verzekeraar.

Er zijn een aantal methodes die ik regelmatig gebruik:
Lees meer over deze methodes